Tel : (0216) 405 13 69
29 Ekim 2013 Salı

Ses Sistemi Kiralama

Bilgi ve tecrübeyi günümüz koşullarına uygun hale getirip,modern teknik ekipmanlarla kiralama ve etkinlik hizmetleri vermektedir.Hizmet verdiğimiz etkinlik sahipleriyle uzun süreli çalışmayı hedefleyen “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” prensibine dayalı hizmet anlayışı temel ilkemizdir.Audio Xtreme,ses sistem kiralamanın yanı sıra organizasyon destek hizmetleriyle de kurumsal ve bireysel müşterilerimize uygun maliyetlerde çözümler sunmaktadır.

Alışveriş merkezlerinin içi veya otoparklarında düzenlenen haftasonu etkinliklerindeki deneyimimizle İstanbulun tüm alışveriş merkezlerinde yapılacak etkinliklere saatinde ve yerinde hizmet veriyoruz. Fuar ortamlarındaki kalabalıkda standınıza ilgi çekmenin en önemli yolu görsel ve işitsel farklardır.Standınıza kurulacak ses sistemi ve ortama uygun müzik dinletisi ile dikkatleri üzerinize çekmeniz mümkün. Kitleler önünde yapılan konuşmalar sırasında sesdeki kesinti,hışırtı,uğuldama gibi bir saniyeliğine bile duyulan olumsuzluklar tüm konsantrasyonu bozulacaktır.

Profesyonel ölçümlemeler sayesinde dinleyiciyi rahatsız etmeyecek,konuşmacıyı net ifade edecek kaliteli mikrofon var hoparlörler ile anlık yaptığımız ses yönetimlerini de devreye alarak etkinliğinizin sorunsuz tamamlanmasını garanti ediyoruz.



0 yorum:

Yorum Gönder